top of page
twentytwelvephotography_Bambu_catalog-15

Wholesale

Word dealer van Bambu Living! Heb je interesse in de producten van Bambu Living of andere producten uit Indonesië en Marokko om zelf te verkopen, vul dan het Wholesale formulier in.

twentytwelvephotography_Bambu_catalog-26

Bambu Living Wholesale

Bambu Living is een interieur merk met een tijdloze en inspirerende collectie bestaande uit meubels en interieur accessoires. Je vindt er een breed assortiment aan meubels, zoals stoelen, tafeltjes en krukjes. Maar ook accessoires zoals lampen, spiegels, textiel en muurdecoratie. Alles met de hand gemaakt en direct bij de bron gekocht.

 

Al deze prachtige items kan jij ook verkopen of gebruiken tijdens de styling. Heb je zelf ideeën voor producten, maar staat dit er niet tussen laat het ons dan ook weten. Veel is mogelijk! De wholesale procedure is gemakkelijk; meld je aan via het aanvraag formulier en na beoordeling ontvang je een log-in code voor onze professionele wholesale pagina op de website. 

Om bestellingen te kunnen plaatsen in onze wholesale-omgeving moet je geregistreerd zijn als bedrijf met een geldig registratienummer en BTW nummer. Indien niet geregistreerd is het niet mogelijk om toegang te verkrijgen tot onze wholesale-pagina.

Schrijf je in voor onze Wholesale

Bedankt voor je aanvraag! Je aanvraag wordt in behandeling genomen.

bottom of page