top of page

Verzenden en retourneren

Bestellen

Koerier service

De producten in deze webshop worden bezorgd door PostNL, DHL of Brenger. Welke koerier service wordt gehanteerd hangt af van de grootte van het product en de bestemming.

 

Levertijd

We proberen uw pakket zo snel mogelijk te vesturen. De verzendtijd voor de producten is meestal binnen zeven werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra wij het pakket naar het door uw opgegeven adres hebben verzonden ontvangt u een e-mail met daarin de track&trace code van uw bestelling. Zo kunt u de datum en het tijdstip van levering nagaan en uw bestelling volgen.

Kosten

De vermelde prijzen op de webshop zijn exclusief bezorgkosten. De bezorgkosten bedragen:

  • De bezorgkosten voor een brievenbuspakket binnen Nederland bedraagt €4,00

  • De bezorgkosten voor een pakket binnen Nederland tot 30 kg en maximale afmetingen van 100 x 70 x 58 cm bedraagt €5,95

  • De bezorgkosten voor een pakket binnen Nederland met afmetingen tussen de 100 en 175 cm x 70 en 78 cm x 58 cm bedraagt €9,95

  • De bezorgkosten voor een pallet pakket (van toepassing op het verzenden van grote meubels) bedraagt €30,00

Retourneren en ruilen

Klachten

Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling, maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Indien u een klacht heeft over een product en/of andere aspecten van onze service, dan kunt u een e-mail sturen naar contact@bambu-living.nl onder vermelding van het probleem. We zullen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, een inhoudelijke reactie geven op de klacht. We hopen natuurlijk dat we aan een oplossing kunnen werken. 

Vergeet niet dat alle producten van BAMBU LIVING met de hand gemaakt worden uit natuurproducten waarbij geen enkel product exact gelijk is. Elk product is uniek en kan geringe verschillen in maat en kleur hebben. Natuurlijke markeringen en/of verkleuringen worden niet als defecten beschouwd. Wees hiervan bewust bij de aankoop van het product. Uiteraard controleren we alle producten voordat het verzonden wordt.

Retourneren

U heeft 14 dagen de tijd om een product van BAMBU LIVING te retourneren als u niet tevreden bent met uw aankoop. Deze 14 dagen zijn gerekend na ontvangst van de bestelling. 

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar: contact@bambu-living.nl
Vermeld in de mail uw naam en factuurnummer. We streven erna om zo snel mogelijk uw e-mail te beantwoorden. 

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Zorg er voor dat de verpakking zorgvuldig dicht gemaakt is.

U kunt het pakket naar ons retouradres versturen:

BAMBU LIVING

Abrikozenstraat 203

2564 VP Den Haag

Nederland

De kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden zijn voor u zelf. Indien u iets retour wilt zenden raden we u aan om gebruik te maken van een track&trace code omdat wij niet aansprakelijk zijn wanneer het pakket kwijt raakt.

 

Producten die beschadigd, niet compleet of gebruikt zijn kunnen wij niet terug in ontvangst nemen.

Terugbetaling

Wanneer uw retour verzending is verwerkt door ons ontvangt u een bevestigingsemail. Het volledige bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op dezelfde rekening waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Informatie

BAMBU LIVING is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Den Haag met nummer: 75466589
E-mail: contact@bambu-living.nl

BTW: NL002199649B59

Rekeningnummer: NL08INGB0006856903

 

BAMBU LIVING warehouse (alleen op afspraak)

Bink36

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

 

bottom of page